لوبیا کته :لوبیا سبزها را پخته و آبکش می کنیم. این کار را برای برطرف کردن بوی زهم لوبیا انجام می دهیم. در قابلمه ی مورد نظر پیازها را با زردچوبه و روغن بلوری کرده،گوشت چرخ کرده را اضافه،تفت که خورد +کمی رب (رب زیاد برنج را خمیر می کند) +پوره ی گوجه فرنگی (به کمک رنده یا غذاساز) + برنج شسته شده . (پوره ی گوجه فرنگی با آب یک بند انگشت روی برنج بایستد)بعد لوبیاها را اضافه +زعفران + نمک + فلفل+ادویه ی پلویی + دارچین  +پودر گل سرخ +پودرلیمو .آبش را که کشید دم می گذاریم.

₪ ته دیگ غذایی که رب و گوجه فرنگی دارد ، به خصوص در پلوپز زود می سوزد. بهتر است لواش را پهن کرده و کته را به قابلمه ی ته دیگ دار منتقل و بعد دم بگذاریم.

 لوبیا پلو : اگر خواستیم به صورت آبکش باشد، لوبیاها  مانند آنچه در بالا ذکر شد جدا پخته، پیازها که  با روغن و زردچوبه  بلوری  شد ،گوشت چرخ کرده را اضافه و تفت +رب(رب زیاد برنج را خمیر می کند) +یک لیوان آب یا پوره ی گوجه فرنگی (به کمک رنده یا غذاساز) +فلفل+زردچوبه +زعفران + نمک + ادویه ی پلویی + دارچین  یا پوره ی گوجه فرنگی+ پودر گل سرخ +پودرلیمو و می گذاریم مثل مایه ی ماکارونی کم آب شود، در آخر + لوبیاهای پخته شده ،بعد از آبکشی برنج، مایه را + ادویه ی پلویی + پودر گل سرخ لا به لا با برنج کشیده و دم می گذاریم.خود مایه آب و روغن٬ دارد. اگر کم بود، کمی کره روی پلو می گذاریم وسپس دم می کنیم.