زرشک پلو با مرغ 

مقداری زعفران را با گلاب و آب جوش دم می گذاریم ( در، روی ظرفش می گذاریم).

  مرغ رو با پیاز+زعفران+زردچوبه+آب لیمو+نمک+فلفل+ روغن در ظرف تفلون می گذاریم،بپزد.پیاز را بعد پخت خارج می کنیم. اجازه می دهیم آبش را بکشد. مرغ ها را ریش ریش می کنیم. با روغن وکمی از زعفران دم کرده +نمک (اگر لازم داشت) مختصری تفت می دهیم.  البته می توان مرغ ها را بدون ریش ریش کردن هم استفاده کرد.

برنج را دم . موقع دم خلال بادام و پسته را که به گلاب آغشته کرده ایم  در نایلون فریزر ریخته و روی کار وسط ظرف می گذاریم.(به بدنه ی ظرف نچسبد)

زرشک با برنج زعفرانی مشخصه ی اصلی این غذاست ولی می توان خلال پرتقال یا نارنج، خلال پسته و بادام را هم به کار گرفت.   زرشک را یک ربع خیس و آبکش + کمی شکر و روغن مقداری تفت می دهیم نه زیاد که بد رنگ شود.شعله را خاموش می کنیم. خلال پرتقال یا نارنج تلخی گرفته را کمی ادویه ی پلویی زده و با خلال ها که دم کشیده، مختصر تفتی می دهیم ،بعد خلال ها را به زرشک ها اضافه می کنیم. مقداری از چلو  را با زعفران دم کرده، زعفرانی می کنیم و به این مخلوط اضافه می کنیم. با برنج سفید در ظرف سرو می کنیم.  

₪خلال پرتقال یا نارنج: چند بار جوشانده و آبکش می کنیم تا تلخیش گرفته شود،می توان بعد تلخی گرفتن در فریزر به صورتیکه ضخیم نباشد و قابل شکستن و جدا کردن باشد نگهداری کرد.

₪ در صورت دلخواه اگر فقط از زرشک استفاده می کنیم می توانیم پیاز داغ را هم روی غذا اضافه کنیم.