هویج پلو(شیرین): گوشت چرخ کرده +نمک وفلفل خیلی کم با آبی حدود یک فنجان + روغن گذاشته تا پخته و تفت داده شود. بعد در قابلمه ای چند قاشق آب + مربای هویج  + خلال بادام و پسته که موقع دم گذاشتن روی برنج گذاشته ایم و حالا نرم شده ( تصویر در قسمت نکاتی درباره ی پلوها) + مایه گوشت.  با هم که مخلوط شدند شعله را خاموش کرده، موقع کشیدن در دیس با برنج ( که کم نمک تر از همیشه پخت شده، حدود دوسوم نمک معمول)  مخلوط شود.

₪ با مرغ  پخته و ریش ریش شده هم می توان تهیه کرد.

 

آلبالو پلو(شیرین):  مانند هویج پلوی شیرین، ولی به جای مربای هویج مربای آلبالو دارد.