شربت نعناع: این هم یک شربت راحت و بی درد سر »» آب را در قابلمه جوشانده ،بعد چند شاخه نعناع (می توانید از سبزی خوردن جدا کنید) را در آن انداخته،چند دقیقه ای بجوشد تا رنگ آب به رنگ زیتونی درآید. بعد مایع را صاف کرده (اگر دسته ی نعناع را با نخ ببندید باز هم صاف کردن می خواهد) + آبلیمو و شکر،جوشیده تا غلظت مناسب را پیدا کند. خنک که شد،شربت را با قیف داخل بطری ریخته و بهتر است ،بطری ها در یخچال نیز چند ساعت باز بمانند تا شربت کاملا خنک شود.

₪ مقدار نعناع زیاد بشود،شربت مزه ی تلخی می گیرد.

₪ چون در این شربت منتظر پختن میوه نیستیم ،فقط کمی آب را بیشتر از مقدار شربتی که می خواهیم درست کنیم می ریزیم و با شکر،شربت را غلیظ می کنیم.

₪ می توان کاهو را با رقیق نشده ی این شربت میل کرد.(مانند سکنجبین که به جای آبلیمو، سرکه می ریزند. همچنین کاهو با شیره ی انگور نیز صرف می شود.)

₪ موقع صرف این شربت، می توان خیار رنده شده اضافه و میل کرد.

طریقه ی درست کردن دستمال سفره ی زیر لیوان را در قسمت دستمال سفره می گذارم.