کوکوی ماکارونی (نودل یا ورمیشل) - ماکارونی به شکل پیتزا: ماکارونی فرمی ترجیحاً رنگی را در آب جوش +نمک و روغن به مدت بیست دقیقه جوشانده و آبکش می کنیم. از طرفی مخلوطی از(A) مرغ پخته ی ریش ریش شده یا ژامبون (یا ترکیب هر دو) + فلفل دلمه ای ترجیحاً قرمزخرد شده + نخودسبز پخته و آبکش شده را آماده می کنیم.

 

برای کوکو: اندازه ی یک تابه ی دو طرفه ›››› سه تخم مرغ + دو قاشق کچاب + مواد ذکر شده A+ماکارونی ها (تقریباً چشمی یک چهارم یک بسته ی 500 گرمی)+  نمک و فلفل . در تابه ای تفلون(تابه دو طرفه بهتر) روغن ریخته + کمی زردچوبه وقتی داغ شد مواد را پهن با در بسته آماده، وقتی یک طرف آماده شد. پنج دقیقه شعله را خاموش،سپس کوکو را برگردانده تا طرف دیگر آماده شود. بدون نان (با کچاپ) میل می شود.

 

کوکوی نودالیت: نودالیت طبق دستور آبکش و آبش برود . برای دو بسته نودالیت مرغ ، 2 تخم مرغ + یک و نیم ران مرغ پخته و ریش ریش شده + فلفل دلمه ای + کمی نمک (نودالیت هم نمک دارد) + فلفل + زردچوبه + پودر سیر  در روغن ماهی تابه هم کمی زرد چوبه می ریزیم . خیلی برشته نشود خشک می شود . با سس کچاپ( خالی ) میل شود.

₪ می توان ورمیشل ( رشته سوپی ) را پخت و آبکش و برای کوکو استفاده کرد.

 

 

برای شکل پیتزا: (برای اندازه ی یک مرغ خوری تقریباً چشمی یک سوم یک بسته ی 500 گرمی) ته ظرف راچرب، ماکارونی ها را (طوری که کف ظرف دیده نشود کافیست) پهن و روی آن مواد ذکر شده A+ قارچ تفت داده شده ،روی کار کچاپ+ دو سه قاشق روغن و لایه ی رویی را با پنیر پیتزا می پوشانیم.در فر 200 درجه که قبلاً گرم شده می گذاریم تا پنیر طلایی شود. با کچاپ میل می شود.

₪ اگر از وعده ی غذایی قبل مرغ پخته باقی مانده بود می توان برای وعده ی بعد ، به این شکل درآورد.