خورشت عدس

خورشت عدس : تمر هندی را با مقداری آب روی اجاق می گذاریم تا بجوشد و خوب باز شود بعد از صافی رد می کنیم و اگر لازم بود دوباره این کار را انجام می دهیم. / پیاز که بلوری شد، مرغ ها را اضافه و تفت می دهیم ،بعد عدس های شسته را اضافه می کنیم + شیره ی تمر هندی + فلفل+زردچوبه + یک قاشق رب ،می گذاریم تا بپزد و کم آب شود،نمک و ترشی این غذا با تمر هندی تامین می شود. اگر لازم بود و خورشت زیادی ترش بود برای ملس کردن از شکر استفاده می کنیم.

اگر از گوشت تکه ای استفاده کردیم با پیاز جدا بدون افزودنی پخته شود ، عدس را هم جدا پخته (له نشود) چند دقیقه با افزودنی ها با هم غل بزنند تا مزه ها به خورد هم برود.

/ 1 نظر / 51 بازدید
۩۞۩ پدرام ۩۞۩

پشتکار، ارزشمندترین عامل شکل دهنده کیفیت زندگی است و حتی از استعداد نیز مهمتر است. آنتونی رابینز سلام دوست خوب من دستور درست کردن غذاهارو واقعا کاربردی و قابل اجرا می نویسی ممنونم ازت سعی می کنم فرصت کنم و از دستورات استفاده کنم وقتی درست کردم بهت میگم مزش چطوری شد. خوشحالم میکنی بهم سر بزنی